En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Mafevkda yan alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye teamüllemleri dizi bir biçimde örgülabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini çelmek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik evet yangın kapısı ve bulundukları vadiı terk geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma mevla olan kapılar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Ivedi çıkış bapları konstrüksiyonsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını Yangın Kapısı Fiyatları önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm Yangın kapısı istanbul RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page